Unibail-Rodamco wil Stadshart Amstelveen toch niet kwijt

Unibail-Rodamco is in tegenstelling tot eerdere berichten niet van plan om Stadshart Amstelveen te verkopen. Persagentschap Bloomberg had eerder laten weten dat Zoetermeer en Amstelveen in de verkoop gaan maar dit blijkt Zoetermeer en Almere te betreffen, bevestigen bronnen tegenover het Financiële Dagblad.

Als de verkoop is afgerond heeft Unibail-Rodamco naast Stadshart Amstelveen alleen nog The Mall of the Netherlands (Leidschendam) in de Nederlandse portefeuille.

Op het eerdere bericht van Bloomberg dat Amstelveen in de verkoop zou worden gedaan, werd door veel Amstelveners verheugd gereageerd. Op de facebookpagina van RTVA hoopten velen dat de eventuele nieuwe eigenaar minder het accent op kleding zou leggen en meer mensen met een kleine beurs zou gaan bedienen.