Visboer Richard Waasdorp spreekt zelfs Japans met zijn klanten

De eigenzinnige visboer Richard Waasdorp, alom bekend in Amstelland, is maandag 18 september te gast bij Amstelveen Live, de talkshow van RTV A, waarin bijzondere mensen 35 minuten lang hun licht laten schijnen op actuele kwesties in de Amstelveense  gemeenschap.

De familie Waasdorp staat met hun viskar al veertig jaar op de markt in Amstelveen. Dus eerst de ouders, nu de zonen. Zeker ook Japanners zijn dol op hun vis. Richard heeft zelfs Japans geleerd om zijn klanten goed te kunnen bedienen.

Amstelveen Live wordt iedere maandag en vrijdag om 12 uur via livestreaming uitgezonden op Facebook. Op tv- kanaal 42 is Amstelveen Live te zien om 17 en 21 uur. De volgende ochtend om 9 uur wordt het programma herhaalt. Het programma is ook terug te vinden op website RTVA.nl.