Werkzaamheden Nieuwe Kalfjeslaan Amsterdamse Bos

De herinrichting rond het gebied van het Wagenerstadion start in de éérste week van oktober. Aan de oost- en zuidkant van het stadion komen nieuwe parkeerplaatsen. Aan de noordkant wordt het parkeerterrein opnieuw ingericht.

 Het fietspad ten oosten van het stadion wordt een vrij liggend fietspad. Naar verwachting zijn de werkzaamheden eind 2017 afgerond. Gedurende de werkzaamheden blijven woningen, verenigingen en andere ondernemingen zoveel mogelijk bereikbaar. 

 Ter plekke worden omleidingsroutes aangegeven met borden. Waar nodig worden op kruispunten verkeersregelaars ingezet. Tijdens de werkzaamheden is er beperkte parkeercapaciteit rondom de verenigingen en het Wagenerstadion. Op de vrije sportvelden aan de noordkant van het Sportpark is daarom een tijdelijke parkeervoorziening voor ongeveer 200 auto’s gemaakt.

Artist impression: Amsterdamse Bos