Aalsmeerse kat mishandeld en geel geverfd

De Aalsmeerse Samantha plaatste op facebook het schokkende bericht dat haar kat Snow mishandeld en besmeurd thuis kwam, na enige dagen vermist geweest te zijn.

Sinds afgelopen zaterdag was Snow al niet meer thuisgekomen, terwijl hij normaal gesproken altijd thuiskomt en zelfs nog een rondje meeloopt als de honden uitgelaten worden. Nu kwam hij vandaag (maandag) eindelijk dan weer thuis. Hard mauwend stond hij aan de andere kant van de schutting omdat hij er niet meer overheen kon komen. Doorweekt en met gele verf bespoten werd Snow aangetroffen.

‘Hoe ziek kun je zijn? Wat hebben jullie nog meer met hem gedaan? Aangezien hij helemaal doorweekt binnen kwam hebben jullie waarschijnlijk ook geprobeerd om hem te verzuipen. Hij moet gevochten hebben voor zijn leven die arme schat…’ schrijft Samantha op haar facebook.

Er is direct met Snow naar een dierenarts gegaan. Hier blijkt dat Snow ook is overgoten met vermoedelijk benzine. Snow is gewassen, verzorgd en blijft een nacht ter observatie bij de dierenarts.

Er wordt aangifte gedaan bij de politie. Mocht iemand iets gezien of gemerkt hebben het afgelopen weekend, in de omgeving van de Begoniastraat in Aalsmeer, dan kunnen tips gedeeld worden met de Dierenambulande Ronde Venen/Amstelland via 06-53315557

Foto: Facebook