College van B&W vergadert bij Kok Advies

Het college van B&W vergadert regelmatig buiten de deur. De burgemeester en de wethouders vinden het belangrijk om dit te doen. Zij bezoeken tijdens deze vergaderingen verschillende organisaties, instellingen en bedrijven. Deze week is het college op bezoek geweest bij Kok Advies. Zij geven onder andere advies op gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen.

Kok Advies is genomineerd voor de verkiezing ‘Amstelveense Ondernemers van het Jaar’. Samen met 3 andere finalisten: Restaurant aan de Poel, Boekhandel Venstra en RM Plants BV strijden ze om de eer. Behalve op prijzen van de jury, maken deze bedrijven ook kans op het winnen van de publieksprijs. En je kunt ze daarbij helpen, door te stemmen op jouw favoriete ondernemer in Amstelveen. Op 14 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Amstelveen zet in op een goed vestigingsklimaat voor het MKB. Het college vindt het belangrijk om goede contacten te onderhouden met bedrijven, organisaties en instellingen in Amstelveen.