Dode vrouw Prunuslaan omgekomen door misdrijf

De 50-jarige Poolse vrouw welke twee weken geleden overleden werd aangetroffen in haar woning, is vermoord. Dat is een conclusie uit het politie-onderzoek.

Het gaat om Wioletta Rogozinska, een zelfstandig schoonmaakster bij verschillende klanten. Ze is voor het laatst gezien op 18 september rond het middaguur. Dat is een dag voor het lichaam van Wioletta werd aangetroffen.

De politie tast nog in het duister over de aanleiding van de moord. Vanavond werd in Opsporing Verzocht (zie video) aandacht besteed aan de zaak. De politie is op zoek naar mensen die kunnen vertellen wat Wioletta in haar vrije tijd deed en met wie ze omging, of dat ze bijvoorbeeld problemen had met iemand.

Ook mensen die haar vlak voor haar dood nog hebben gesproken of gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Foto: KaWijKo Media