Duitse man (43) aangehouden in verband dood vrouw Prunuslaan

De politie heeft in Polen een 43-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de dood van de Poolse Wioletta Rogozinska. De vijftigjarige jarige vrouw werd dinsdag 19 september ’s avonds levenloos aangetroffen in een woning aan de Prunuslaan.

Gisteren werd na uitvoerig onderzoek van de forensische diensten bekend dat de Poolse schoonmaakster slachtoffer was geworden van een misdrijf. Deze week werd in Opsporing verzocht ook nog aandacht besteed aan de zaak.

De politie komt nog steeds graag in contact met mensen die haar gekend hebben. Ook mensen die haar in de dagen voor haar dood gesproken hebben of iets is opgevallen in of rond de Prunuslaan, wordt gevraagd contact op te nemen via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Foto: screenshot Opsporing Verzocht