Duizendste baby van 2017 geboren in Ziekenhuis Amstelland

Om precies 5.56 uur is op zaterdag 14 oktober in het Geboortecentrum van Ziekenhuis Amstelland de duizendste baby van 2017 geboren. Niet alleen voor de kersverse ouders van de kleine Inès, maar ook voor Ziekenhuis Amstelland een feestelijk moment. De ouders van Inès zijn dolgelukkig met de geboorte van hun dochtertje. Ze werden verrast met champagne, beschuit met muisjes én een verrassingspakket voor moeder en baby.

Er is een grote groei in het aantal aanstaande moeders (en vaders) die het ziekenhuis weten te vinden. Daarom is per 1 januari 2017 het Geboortecentrum uitgebreid van vier naar zes geboortekamers. Ook worden er meer aanvullende voorzieningen aangeboden, zoals aandacht voor lifestyle en de mogelijkheid om in bad te bevallen.

Meer weten over bevallen in Ziekenhuis Amstelland? Elke maand organiseert het Geboortecentrum een bijeenkomst waar toekomstige ouders worden voorbereid op bevallen in het ziekenhuis. De eerstvolgende bijeenkomst is op 24 oktober 2017. Meer informatie en aanmelden kan via www.ziekenhuisamstelland.nl.