Geen nieuwe carnavalsprins voor Turvegat (Amstelveen)

Het gaat de Amstelveense carnavalsvereniging De Turftrappers dit jaar niet lukken om op 11 november (de elfde van de elfde) een nieuwe Stadsprins te presenten en aansluitend het carnavalsseizoen te organiseren in Amstelveen dat in carnavalstijd Turvegat heet.

De nieuwe voorzitter moest door persoonlijke omstandigheden terugtreden en volgens waarnemend voorzitter Michel Becker is er vanuit het bestuur en de leden weinig respons om de schouders eronder te zetten. “Het gaat mij op deze korte termijn ook niet meer lukken en ik heb daar na al die jaren ook de kracht niet meer voor,” zegt Becker die al jaren één van de drijvende krachten achter de vereniging is.

Over de toekomst van De Turftrappers is Becker somber: “April 2018 moeten de leden maar beslissen of er nog toekomst is voor het carnaval in Amstelveen.”