Getuigen gezocht van aanrijding tussen taxi en fietssters Beneluxbaan

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval dat afgelopen nacht plaatsvond op de Beneluxbaan ter hoogte van de Van der Hooplaan. Een 16-jarig meisje raakte zwaargewond bij de aanrijding tussen een taxi en twee fietssters.

De twee meisjes werden geschept op het moment dat zij met de fiets de Beneluxbaan overstaken. Een van de meisjes kwam enkele meters verder op het asfalt terecht en raakte zwaargewond. Zij ligt nog steeds in het ziekenhuis. De taxichauffeur, een 51-jarige Amstelvener, heeft een blaastest ondergaan. Hieruit is gebleken dat hij geen alcohol heeft gedronken.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval en is op zoek naar getuigen. Heeft u het ongeval zien gebeuren? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844

Foto: KaWijKo Media