Griezelen, spoken, monsters maken en meer tijdens Kunst & Kids

Traditiegetrouw is het Kunst & Kids Festival dé aftrap van het jeugdtheaterseizoen in Schouwburg Amstelveen. Het thema dit jaar is griezelen, net als bij de Kinderboekenweek 2017. Op zondag 15 oktober zijn alle kids van 2-12 jaar van harte welkom om, al of niet verkleed, lekker te komen griezelen.

Tijdens Kunst & Kids kunnen kinderen deelnemen aan diverse gratis workshops en activiteiten, zoals monsters maken, griezelig koken, monsters uitbeelden, poppenkast kijken, schminken, genieten van voorproefjes van Peter en de Wolf (3+) én natuurlijk een (betaalde) film- of theatervoorstelling bezoeken. Nieuw dit jaar is een monsterlijk leuke speurtocht door de foyer én een heus spookhuis in de kelder van de schouwburg. De professor van het Krijslab is namelijk in nood en kan alleen bevrijd worden door de kinderen die het hardst kunnen gillen.

Verder is er een spannende rondleiding achter de schermen, komen Brandweerman Sam én Fien & Teun langs voor een Meet & Greet en verzorgt het Amstelveens Poppentheater twee bijzondere loopacts. Bij de buffetten kan er een griezelig leuke stempelkaart gekocht worden waarmee onder andere enge limonade en een broodje worst gehaald kan worden.

Entreebewijzen voor de betaalde theatervoorstellingen De geheimzinnige grotten van Grok M’Gar (6+) en De kunst van het griezelen (6+) en de betaalde filmvoorstellingen Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet (AL) en Masha en de Beer – Spookverhalen (AL) zijn online, telefonisch of via kassa@schouwburgamstelveen.nl verkrijgbaar.

De vouchers voor de rondleiding, workshops, previews en het spookhuis worden zondag 15 oktober vanaf 11.00 uur uitgegeven vanuit de kassa. Op=op, dus kom op tijd. Alle overige activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar www.schouwburgamstelveen.nl.

Foto: Koen Geerling