Hampstead met Diane Keaton in Cinema Amstelveen

Hampstead komt naar Cinema Amstelveen. De film, gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, laat op charmante en grappige wijze zien dat liefde kan ontstaan op de meest onverwachte plekken.

De Amerikaanse weduwe Emily Walters (Diane Keaton) woont aan de rand van Hampstead Heath, een groot park in Londen. Na de dood van haar man lukt het maar niet om haar leven op te pakken, ondanks de hulp van haar zoon Philip (James Norton). Haar leven krijgt een verrassende wending wanneer ze Donald (Brendan Gleeson) ontmoet, een man die in het park Hampstead Heath woont. Terwijl ze hem helpt in zijn strijd tegen de projectontwikkelaars die hem het park uit willen werken, maakt haar verdriet langzaam weer plaats voor liefde.

Deze film is slechts twee keer te zien. Op dinsdag 10 oktober 15.00 uur en op dinsdag 17 oktober 19.00 uur.

Kaarten zijn te bestellen via www.cinemaamstelveen.nl