Herdenken rond Allerzielen op Zorgvlied

Op zondag 5 november om 15.00 uur is de traditionele Allerzielen viering in de aula van Zorgvlied. Voorganger Joris-Bosco Beijk leidt de oecumenische bijeenkomst. De overleden dierbaren van de aanwezigen worden tijdens deze bijeenkomst herdacht met lichtsymboliek. Hierbij leest de voorganger de namen van overledenen voor tijdens het neerzetten van een kaarsje. De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk en inlopen kan vanaf 14.30 uur.

De viering wordt ondersteund door het Vocaal Ensemble Casuquo dat het requiem van Mozart ten gehore brengt. Na afloop is men in de gelegenheid om graven te bezoeken en wordt een kopje koffie of thee aangeboden in ’t Paviljoen. De bijeenkomst is gratis en aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot vrijdag 3 november via: zorgvlied@amstelveen.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen.

Vanaf donderdag 26 oktober starten de herdenkingsweken op Zorgvlied. In de periode rond Allerzielen kunnen belangstellenden op een speciale plek bij de ingang van Zorgvlied een kaarsje branden en een kaartje met een herinnering of groet schrijven voor hun overleden dierbare(n). Dit kan tot en met vrijdag 10 november.

Zorgvlied ligt aan de Amsteldijk 273 te Amsterdam en is eigendom van de gemeente Amstelveen.