Kistje, kistje, kistje 15 oktober in Amstelveens Poppentheater

Poppenspeler Koes Wieman speelt zondag 15 oktober in het Amstelveens Poppentheater. Hij brengt dan de voorstelling ‘Kistje, Kistje, Kistje’.

Wieman ontwikkelt elke productie helemaal zelf. Hij maakt zelf zijn poppen, ontwikkelt soms de muziek, zaagt, schroeft en schuurt het decor en schrijft het verhaal. Dit keer heeft hij de voorstelling opgebouwd rond een aantal bekende kinderliedjes zoals ‘Schaapje, schaapje, heb je witte wol’, ‘Aapje op een stokje’, ‘Op een grote paddestoel’ en ‘Slaap kindje slaap’. Als Koos opkomt heeft hij drie kistjes bij zich en in ieder kistje zit een verrassing. Wat zou er toch in zitten? Echte peuterprethumor voor kinderen vanaf 2 jaar.

‘Kistje, kistje, kistje’ is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 15 oktober om 10.30 uur. Toegangsprijs: € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl

’s Middags is Koos ook nog samen met zijn heks te zien op het Kunst & Kidsfestival in Schouwburg Amstelveen.