Nieuw thuis gezocht: Almond

Hoi allemaal, ik heet Almond en ben 2 jaar oud. Mijn leeftijd is een schatting omdat ik als zwerver ben binnen gebracht in het dierenasiel.

Op dit moment is er nog veel spannend voor mij, en daarom denken mijn verzorgers dat ik in mijn jonge leventje weinig tot geen contact gehad heb met mensen.

Ik houd ervan om een beetje verscholen te zitten in mijn mandje, maar ondertussen houd ik alles in de gaten. Mijn verzorgers denken dat ik met voldoende tijd en geduld vanzelf meer op mijn plek zal zijn bij mijn nieuwe baasje. Ik ben kattenbakzindelijk.

Denk je na het lezen van het verhaaltje dat mijn gouden huisje bij jou is, stuur dan een e-mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over jouw thuissituatie zodat de medewerkers van het dierentehuis kunnen beoordelen of de situatie geschikt is voor mij.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl