Nieuw thuis gezocht: Happy

Hallo allemaal, ik ben Happy, een lieve en knuffelige Sharpei van één jaar oud.

Naar andere honden reageer ik wisselend en daar moet ik dan ook hard aan gaan werken. Mijn huidige verzorgers adviseren mijn nieuwe baasje om met mij op cursus te gaan, zodat wij onze band kunnen versterken en ik de nodige dingen kan leren.

Ik kan niet met katten omgaan, die beesten vind ik heel eng. Daarom wordt er een huisje gezocht voor mij zonder deze dieren.

Er wordt voor mij een baasje gezocht die het ras Sharpei begrijpt of eerder een hond van mijn ras heeft gehad, Sharpeis zijn namelijk heerlijke honden voor de baas maar wij kunnen ook nogal eigenwijs zijn. In het asiel krijg ik speciaal voer in verband met een oorontsteking die waarschijnlijk voergerelateerd is.

Denk je na het lezen van mijn berichtje dat jij een gouden mandje hebt voor mij? Dan kun je een e-mail sturen naar: info@dierentehuisamstelveen.nl. Mijn verzorgers zullen dan een adoptie vragen formulier toe sturen. Zij zullen deze vragen door lezen en bij eventuele onduidelijkheden contact opnemen.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl