Nieuw thuis gezocht: Sunita

Hallo, ik ben Sunita. Een lieve gesteriliseerde dame van 11 jaar. Ik ben in het dierentehuis terecht gekomen omdat mijn vorige baasjes helaas afstand van mij moesten doen.

Ik ga graag mijn eigen gangetje en kom een knuffel halen wanneer het mij uit komt. Ik geniet er van om naar buiten te kunnen, dus een huisje met een tuin zou heel fijn zijn. Bij mijn vorige baasjes deed ik mijn behoefte altijd buiten, maar dat gaat hier in het dierentehuis niet dus doe ik het hier netjes op de kattenbak.

Drukte houd ik niet zo van. Als er visite komt zoek ik graag de rust op. Daarom zoeken mijn verzorgers een huisje voor mij zonder kinderen of andere katten.

Denkt u na het lezen van de informatie over mij dat u mij een fijn huisje kunt bieden? Stuur dan een e-mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over uw thuissituatie.

Dierentehuis Amstelveen, Kostverlorenweg 12
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl