Nieuw thuis gezocht: Vasco

Hallo! Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Vasco, een gecastreerde kruizing Rottweiler reu van 9,5 jaar oud.

Ik ken de basiscommando’s en aan de lijn loop ik netjes naast mijn baas, tot ik een kat zie want daar wil ik achteraan. Eventjes alleen thuis blijven is ook geen probleem. Ook in de auto kan ik mee, ik ga dan rustig liggen tot de bestemming bereikt is.

Door mijn leeftijd heb ik wat last van beginnende HD. Hierdoor ben ik wat stram, met name in mijn achterpoten en heupen.

Mijn verzorgers zoeken voor mij een rustige plek waar ik van mijn pensioen mag genieten. Een huis zonder kinderen, katten of andere honden is dan ook gewenst.

Denkt u na het lezen van mijn verhaaltje dat u mij een gouden mand kunt bieden, mail dan naar info@dierentehuisamstelveen.nl. Mijn verzorgers zullen dan een adoptie vragen formulier toe sturen.

Als zij denken dat er een match kan zijn dan volgt een uitnodiging voor een kennismaking. Uit hun ervaring is bekend dat er meestal gelijk een klik (verliefdheid) is, of niet. Echter om te voorkomen dat er tijdens dit enthousiasme een te snelle beslissing wordt genomen, wordt gevraagd om nog een 2e en soms zelfs een 3e keer een bezoek in te plannen.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl