Ook Brandwonden Stichting op pad met pincollectebus

Van 8 tot en met 14 oktober houdt de Nederlandse Brandwonden Stichting de nationale collecteweek. Tijdens deze week gaan in 50 gemeenten collectanten op pad met een nieuwe collectebus. Binnen Amstelveen lopen tien collectanten met zo’n nieuwe bus, de rest met de oude vertrouwde collectebus. Eerder kwam het KWF al met een pincollectebus in Amstelveen.

Met de nieuwe bus kan zowel contactloos, met pin als met contant geld betaald worden aan de deur. We horen steeds vaker dat mensen geen kleingeld in huis hebben, maar wel graag iets geven aan de Brandwonden Stichting. De collectebus met pinmogelijkheid biedt hier een oplossing voor. De brandwonden Stichting werkt in dit project nauw samen met 20 andere CBF-gekeurde Goede Doelen.

Ernstige brandwonden. Ze houden je weken, soms maanden in het ziekenhuis. Om je daarna voor het levente tekenen. Met talloze operaties, pijnlijke verbandwisselingen en een ander uiterlijk tot gevolg. De Nederlandse Brandwonden Stichting helpt mensen met brandwonden. Kort na het ongeval, maar ook later in hun dagelijkse strijd tegen littekens. We financieren onderzoek en doen er alles aan om brandwonden te voorkomen. En we zetten ons in voor de best mogelijke zorg voor brandwondenpatiƫnten, en de hoogst mogelijke kwaliteit van leven.