Prentenboek Welterusten, Kleine Beer komt tot leven in Schouwburg Amstelveen

Theater Terra, bekend van onder andere Kikker en Raad eens hoeveel ik van je hou, brengt het wereldberoemde prentenboek Welterusten, Kleine Beer tot leven in de nieuwe familiemusical voor iedereen vanaf 4 jaar. Tot en met maart 2018 is deze familiemusical te zien in heel Nederland. Op zondag 5 november om 15:00 uur is hij te zien in Schouwburg Amstelveen.

De voorstelling gaat over Kleine Beer, die niet kan slapen. Hij is bang voor het donker. Grote Beer brengt steeds een groter lichtje naar Kleine Beer. Uiteindelijk neemt hij zelfs de maan voor hem mee, en alle fonkelende sterren. Welterusten, Kleine Beer is al bijna 30 jaar een van de meest succesvolle prentenboeken in vele landen over de hele wereld. In deze voorstelling van Theater Terra komen Grote Beer en Kleine Beer voor het eerst naar het theater. Na de voorstelling mag iedereen met Kleine Beer op de foto.

Voor meer informatie en kaartverkoop kijk op www.theaterterra.nl.