Schouwburg Amstelveen zoekt toneelambassadeurs

Schouwburg Amstelveen is op zoek naar mensen die hun liefde voor toneel delen en die dit ook in hun eigen netwerk willen uitdragen. Mensen met een groot netwerk die het belangrijk vinden dat er meer (jongere) Amstelveners in aanraking komen met toneel.

Houdt u van toneel, komt u regelmatig in Schouwburg Amstelveen? Heeft u een mening over Schouwburg Amstelveen, de toneelvoorstellingen en -gezelschappen? Word dan toneelambassadeur!

Schouwburg Amstelveen nodigt u 3x per jaar uit voor een rondleiding of een gesprek over de toneelvoorstellingen, -gezelschappen en de schouwburgorganisatie zelf. Van u verwachte zij dat u regelmatig een toneelvoorstelling bezoekt en uw ervaringen hierover met hen en uw netwerk wilt delen. Natuurlijk verrast de schouwburg u zo nu en dan met vrijkaarten voor een voorstelling.

Heeft u interesse? Stuur dan vóór 5 november een mail met uw motivatie, achtergrond en toneel(kijk)ervaring naar out@schouwburgamstelveen.nl t.a.v. Bernadette Out/Quirine Muntz.

In november stellen zij dan een team van 6-10 super enthousiaste ambassadeurs samen dat het komend jaar de marketingafdeling ondersteunt bij de promotie van het betere toneel.