Theatercolleges in Schouwburg Amstelveen

Theatercolleges worden tegenwoordig steeds populairder. Mensen uit het ‘vak’ geven een college over hun beroep om iedereen in de zaal mee te nemen en te inspireren. Assemblee Speakers is sinds begin 2016 gestart met het opzetten van TheaterColleges. Ze bieden hiermee de sprekers de gelegenheid om zijn of haar verhaal te delen met een breder publiek. Zo wordt iedereen bereikt met een inspirerend verhaal, met een lach en een traan. Laat je verbazen, verwonderen, ontroeren, raken en ga glimlachend, of zelfs schaterlachend, de zaal weer uit in Schouwburg Amstelveen.

Peter van Uhm geeft op woensdag 1 november 2017 een college genaamd: Levensles

Mensen inspireren en hierdoor een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Een persoonlijke missie die generaal Peter van Uhm had als militair en nu nog steeds heeft. Met zijn theatercollege trekt hij het land door om zijn levensverhaal te delen met het publiek.

Bas van Werven en Niels van Roij geven op dinsdag 28 november een college genaamd: Blik op Wielen

Twee autogekken, BNR presentator Bas van Werven en autodesigner Niels van Roij, nemen u vol passie mee in De wondere wereld van Autodesign. Het college is een lust voor het oog en alle andere zintuigen. Autodesign blijkt een landschap vol valse boobytraps, een wereld waar begrippen als mooi en lelijk bijzaak zijn.

Voor meer informatie en kaarten voor deze colleges: https://schouwburgamstelveen.nl/