Veldrijders kunnen weer aan de bak in Nes aan de Amstel en Ouderkerk aan de Amstel

De komende weken kunnen de Veldrijders en Mountainbikers weer twee keer aan de bak in plaatselijke veldritten. De Ouderkerker Cross vindt dit jaar plaats op zondag 26 november maar op zondag 5 november is er ook al de Nesser Cross.

In Nes aan de Amstel kunnen de crossers komende zondag al hun hart ophalen op een route door het dorp, over en langs de Ringdijk en het parkje achter de kerk. De Jeugd start in Nes om 13.00 uur en dan kan ook de plaatselijke Jeugd van start. Om 14.00 uur start daarna de 40+klasse; en de dag wordt even na 15.00 uur afgesloten door de renners van 15- 39 jaar, en de Dames. Inschrijven en omkleedgelegenheid is er in het Dorpshuis in Nes. Uiteraard zullen alle regionale favorieten in Nes aan de Amstel aanwezig zijn.

De Nesser Cross en de Ouderkerker Cross maken onderdeel uit van de veelbezochte Amsterdamse Crosscompetitie: een serie van 12 wedstrijden in de regio Groot-Amsterdam waarin menig Amstelrenner goed scoort. Zo waren er in de eerste drie al podiumplaatsen voor Amstelrenners als Judith Jelsma en Aagtje Dijkman bij de Dames, Hamish Morrin en Patrick Molenaars bij de Masters, Nieuweling Tristan Geleijn en ook junioren als Owen Geleijn, Niek Voogt en Victor Broex.

Alle verdere informatie is te vinden op www.wtcdeamstel.net.