Zwangerschapsmarkt in Ziekenhuis Amstelland

In Ziekenhuis Amstelland wordt donderdagavond 19 oktober een zwangerschapsmarkt gehouden. Deze vindt plaats van 19.00 uur tot en met 21.30 uur in ontmoetingsruimte 1, 2 en 3.

Wat kunt u verwachten? Een programma met presentaties, rondleidingen door het Geboortecentrum en een vol marktplein met informatiekraampjes. In korte presentaties vertellen gynaecoloog Aafke Koning en kinderarts Ilse Westerbeek over de geboortezorg in Ziekenhuis Amstelland en de keuzes die u daarin heeft. In deze editie is er veel aandacht voor lifestyle, voeding en bewegen. Gynaecoloog Aafke Koning is gepromoveerd op lifestyle interventie bij vrouwen die zwanger willen worden met overgewicht en vertelt deze avond meer over een gezonde zwangerschap in het kader van lifestyle. Kinderarts Ilse Westerbeek is gepromoveerd op een voedingsonderzoek bij prematuur geboren kinderen.

Wat moet u verder weten? · Aanmelden gaat via onze website:www.ziekenhuisamstelland.nl. Deelname aan de zwangerschapsmarkt is gratis. De presentaties starten bij aanvang van de markt om 19.00 uur. Wilt u graag een rondleiding in het Geboortecentrum? Dan kunt u zich ook hiervoor aanmelden via de website van Ziekenhuis Amstelland.

Voor meer informatie: www.ziekenhuisamstelland.nl