Allerlaatste optredens Zwarte Kat

Vrijdagavond 17 november zullen de allerlaatste optredens plaatsvinden in de café de Zwarte Kat in Nes aan de Amstel. Na 41 jaar houdt eigenaar Jack van den Busken ermee op en gaat hij met pensioen.

Lees ook: Einde in zicht voor café De Zwarte Kat

Drie bands, op de poster afgebeeld in drie sloopkogels. Drie bands om nog een keer te knallen voordat de Zwarte Kat plat gaat. Op het programma staan de bands KAF, Black Night en de Oki Doki’s. De band Black Night viert tevens hun 35-jarig jubileum tijdens dit laatste knalfeest in de Zwarte Kat.

Enkele weken geleden hebben vaste klanten en vrienden al afscheid kunnen nemen van Jack en zijn geliefde café tijdens een afscheidsfeest. Nu kan er dan toch nog een keer een feestje gebouwd worden, maar dan ook echt de allerlaatste keer, tijdens de Demolition Party deel 2 komende vrijdagavond vanaf 17.00 uur.