Amstelveens 11-parkentocht is een groot succes

Met vier keer achter de rug, is de 11-parkentocht een groot succes. De wandeltocht, gestart in het Urbanuspark, heeft maar liefst veertig deelnemers per keer. Met nog zeven keer te gaan, komt de afsluitende feestwandeling steeds dichterbij.

Onder begeleiding van Mieke Regelink beleeft u een uitdagende, gezellige en mooie wandelroute door de verschillende Amstelveense parken. Mieke Regelink: “Wij horen alleen maar positieve reacties onder de wandelaar. De gezelligheid, nieuwe omgevingen, leuke tochten en het wandelen op eigen tempo spreekt de wandelaars aan.”

U kunt het zelf beleven! De Beweegbus is aanwezig als verzamelpunt en om de afsluiting van koffie/thee te voorzien. Twijfel niet en wandel gezellig mee! De 11-parkentocht is al in Bovenkerk, Westwijk, Middenhoven en Groenelaan geweest. De deelname is gratis.

Waar en wanneer?

 

5. Bankras/Kostverloren Heuvel, Titus Brandsmakerk Dinsdag 14 nov, 10:00 uur
6. Elsrijk. Openluchttheater bij Kruiskerk Donderdag 16 nov, 14:00 uur
7. Randwijck De Braak, Oprit V.V. Martinus Dinsdag 21 nov, 10:00 uur
8. Randwijck Broersepark, Molenweg Medisch Centrum Donderdag 23 nov, 14:00 uur
9. Stadshart, Parkeerplek bij Kokusai Dinsdag 28 nov, 10:00 uur
10. Keizer Karelpark, Atletiekbaan, Startbaan 1A Donderdag 30 nov, 14:00 uur
11. Keizer Karelpark Augustinuspark, Parkeerplek Lindenlaan Dinsdag 5 dec, 10:00 uur

Voor vragen kunt u mailen naar m.regelink@sportbedrijfamstelveen.nl of bellen naar 088- 8585104.