Amstelveense postcode 1186 RZ sleept vier ton binnen

Een grote verrassing voor negen deelnemers van de Postcode Loterij. Op postcode 1186 RZ aan de Logger in Waardhuizen is de PostcodeStraatprijs gevallen in de oktobertrekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars afgelopen vrijdag met de bekende gouden envelop. 

De volgende bedragen zijn gewonnen:
– 125.000 euro (1 winnaar)
– 75.000 euro (1 winnaar)
– 50.000 euro (1 winnaar)
– 25.000 euro (6 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Prijswinnaar Vincent (41) pakt 75.000 euro en is blij verrast en ziet de geldprijs als mooie steun om Amstelveen te verlaten: “Wat is het overweldigend om deze mooie prijs te winnen! Ik woon al veertien jaar samen met mijn vriendin in een tweekamerappartement. Nu gaan we waarschijnlijk verhuizen. Ik wil graag in Vinkeveen wonen, want daar ben ik opgegroeid.”

De postcode 1186 VE viel enige tijd geleden al in de prijzen met een prijs van 2,5 miljoen. De overige deelnemers van de postcode 1186 profiteerden toen mee met een bedrag van 346 euro per lot.

Foto: Roy Beusker Fotografie