Bijeenkomst voor mantelzorgers en naasten van jonge mensen met dementie

In ontmoetingscentrum De Meent wordt 14 november een bijeenkomst georganiseerd voor naasten en mantelzorgers van jonge mensen met dementie. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de projectgroep ‘jonge mensen met dementie’.

De avond begint om 18.00 uur met een mantelzorger die haar verhaal zal vertellen, waarna er alle ruimte is om met elkaar ervaringen uit te wisselen. Een casemanager, een mantelzorgconsulent en een begeleider van dagbesteding voor jonge mensen met dementie zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Ook is de patiënt met dementie van harte welkom. Een professional zal voor de jonge mensen met dementie een alternatief programma aanbieden in een andere ruimte.

Rond 19.00 uur is er een pauze waarin u een maaltijd aangeboden krijgt door Alzheimer Nederland. Na de pauze wordt de bijeenkomst vervolgd tot 20.15.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mailtje te sturen naar Jeantien Brugma, dementiejong@gmail.com.