Concertfilm Prince Sign o’ the Times éénmalig te zien in Cinema Amstelveen

De digitaal gerestaureerde versie van de concertfilm Sign o’ the times, geregisseerd door Prince, een concert dat muziekgeschiedenis schreef, komt na 30 jaar terug naar de bioscoopzalen en speelt op maandag 20 november om 20.00 uur éénmalig in Cinema Amstelveen. De concertfilm bewijst nog maar eens wat voor een onsterfelijk en revolutionair genie Prince wel was.

Dit is een unieke kans om het talent van Prince te vieren en om toeschouwers van over de hele wereld – voor de allereerste keer – een reünie te laten houden op exact dezelfde dagen – enkel en op 20 november. Een gelegenheid om hem te herdenken en nog één keer van zijn muziek en zijn ongelofelijke artistieke talent te genieten.

1987 was het jaar waarin Prince een concertfilm maakte – die hij ook zelf regisseerde – van “Sign o’ the times”, het album dat een van zijn grootste meesterwerken zou worden. Hiermee stond hij aan de wieg van een niet te missen evenement: 84 explosieve minuten boordevol energie, waarin hij zijn charisma als entertainer toont, geruggensteund door een gloednieuwe band die elke situatie aankan.

Let op: deze voorstelling is Engels gesproken en heeft geen ondertiteling.

Entreebewijzen zijn 24 uur per dag online te bestellen via www.cinemaamstelveen.nl.