Cor Spinhoven breekt met OCA en gaat door als eenmansfractie

De fractievoorzitter van de Ouderencombinatie Amstelveen heeft woensdagavond tijdens de gemeenteraadsvergadering kenbaar gemaakt dat hij per direct opstapt bij de partij. Hij gaat verder als eenmansfractie onder de naam Lijst Spinhoven.

Spinhoven verklaarde nogmaals dat hij persoonlijk ontzettend diep is geraakt door het spelletje dat met hem is gespeeld bij de OCA. “Ik mag deze interne partijstrijd hebben verloren. maar ik geef me niet gewonnen. Ik heb daarom besloten per direct mijn lidmaatschap van de Ouderencombinatie Amstelveen op te zeggen. Na wat er allemaal gebeurd is, kan en wil ik mij niet verder inzetten voor de OCA,” liet hij de raad weten.

“Het belang van de kiezers en de mensen die op mij hebben gestemd staat voorop. Ik zal hun belangen blijven behartigen tot de gemeenteraadsverkiezingen. En daarna? Amstelveen kan op mij rekenen.,” verklaarde Spinhoven die daarmee in het midden laat of hij bij de volgende verkiezingen terugkomt als eigen partij of dat hij zich aansluit bij een andere lokale fractie.