Disney’s COCO nu te zien in Cinema Amstelveen

De nieuwste kinderfilm Disney’s COCO draait op dit moment volop in Cinema Amstelveen.

De film is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Het gaat over Miguel die ervan droomt om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz.

De feestdagen beginnen vroeg dit jaar, want voorafgaand aan de film geeft Disney iets speciaals cadeau: de exclusieve Feestdagen Special Olaf’s Frozen Avontuur. Deze 21 minuten durende special Olaf’s Frozen Avontuur zal tot en met de kerstvakantie te zien zijn voor Disney·Pixar COCO.

Entreebewijzen zijn 24 uur per dag online te bestellen via www.cinemaamstelveen.nl.