Gezocht:  IJsmeester voor Winter Village Amstelveen

Winter Village aan het Stadshart zoekt ijsmeesters. Vanaf woensdag 29 november ligt er namelijk weer een mooie ijsbaan klaar, maar er zijn nog vrijwilligers nodig voor het onderhoud.

Tot en met donderdag 7 januari is er voor jong en oud de mogelijkheid om te schaatsen, mits mensen zich aanmelden als ijsmeester.  Als ijsmeester dien je het ijs volgens specifieke richtlijnen te verzorgen. Het ijs vraagt namelijk veel aandacht en moet regelmatig gecontroleerd worden. Ook is het van belang dat het ijs wordt ‘geschoven’ en indien nodig wordt het ijs opgespoten.

Voor het verrichten van deze taken krijg je de beschikking over warme kleding en ook voor maaltijden wordt gezorgd. Buiten de werkdiensten om mag je altijd gratis gebruik maken van de faciliteiten. Daarnaast liggen er nog andere extra’s in het verschiet, zoals speciale evenementen voor de ijsmeesters.

Ben jij een held op schaatsen en lijkt het je leuk om als ijsmeester aan de slag te gaan?  Mail dan naar ijsmeester@wintervillageamstelveen.nl. Wil je helpen als vrijwilliger, maar liever niet op de ijsbaan, kijk dan even op de site voor de nog openstaande vacatures