Lokale helden stelen de show in poptempel P60 tijdens Local The Night

Local The Night komt terug in P60. Dit jaar vind het evenement plaats op 7 december. De afgelopen jaren is Local the Night voor meerdere lokale bands de opstap geweest naar groot succes. Acts worden gescout voor voorprogramma’s in onder andere P60 en komen in contact met andere bands waar ze samen mee op kunnen treden. Local the Night is daarom een prima manier om te netwerken, podiumervaring op te doen en om meer optredens te genereren. Deze editie met: Kolbak, Some Weird Sin en Blind Summit.

Kolbak is een driemans indiepop formatie bestaande uit Harold Pflug (zang, gitaar), Rick Ruhland (basgitaar) en Dennis Aaij (drums). Hun muziek wordt meestal omschreven als melodieuze pop / rock. Op 29 december 2016 bracht Kolbak haar eerste EP uit op steamingssites, met de melodieuze poprock plaat ‘Sea’ kwam voor de band de wens om te touren door meerdere poppodia in Nederland

Some Weird Sin weet als indie/alternative rocktrio te boeien met een eigenzinnige sound. Met een wisselende combinatie van toetsen, elektrische gitaren, een batterij aan effecten en drums staat de band garant voor melodieuze en puntige nummers.Some Weird Sin heeft sinds haar debuutoptreden in 2005 in een korte periode een behoorlijke live-reputatie opgebouwd. In 2017 laat deze gewezen winnaar van de Amstelveense popprijs overtuigend van zich horen met nieuw materiaal!

Blind Summit is een alternatieve / progressieve rockband uit Nederland. Het viertal, geboren in Amstelveen, was voorbestemd om bij elkaar te komen om muziek te spelen en heel veel plezier te hebben. Hun muziek kan het beste worden omschreven als aanstekelijke rockmuziek met zowel metal als pop invloeden. Opvallende melodieuze baspartijen, een luide gitaar en bovendien een synth! Vergelijken doen zichzelf graag met bands als Muse en the Killers, maar uiteraard hoopt de band hun eigen originele geluid te creëren. Beleef het mee op donderdag 7 december in P60!

In de voorverkoop kosten kaarten €5. Aan de deur van P60 kost deze €7. De zaal gaat open om 20.00 uur, aanvang van de optredens is om 20.30 uur.

Voor het kopen van kaarten of meer informatie: http://p60.nl/