Nieuw thuis gezocht: Boss

Hallo! Ik ben Boss, een grote gecastreerde kater van 10 jaar oud. Ik ben helaas in het dierentehuis terecht gekomen omdat het niet fijn meer ging met mijn oude baas. Mijn oude baasje woonde in een appartement, maar ik wil ook graag naar buiten kunnen.

Hier in het asiel zit ik hoog op de uitkijk, om alles goed in de gaten te kunnen houden. Ik vind het allemaal nog wat spannend, wat ik laat merken door hard te blazen.

Ik heb graag genoeg ruimte in mijn nieuwe huis, zonder andere katten of huisdieren. Kleine honden die katten gewend zijn vind ik niet erg. Ik ga graag mijn eigen gang, als ik aandacht wil kom ik dat vanzelf vragen. Ik zou ook heel graag naar buiten kunnen om daar op avontuur te gaan.

Lang geleden was ik een echte schootkat, maar daarvoor vertrouw ik mensen nog niet goed genoeg. Maar bij een baasje met veel geduld en liefde die mij vertrouwen biedt, zal dit vast goed komen.

Ik krijg speciaal voer omdat ik last heb van blaasgruis.

Denkt u na het lezen hiervan dat u mij een liefdevol huisje kan bieden? Mail dan naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een uitleg over uw thuissituatie. Mijn verzorgers kunnen dan beoordelen of de situatie voor mij geschikt is.

Dierentehuis Amstelveen,
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl