Nieuw thuis gezocht: homer

Hallo allemaal, ik ben Homer, een aanhankelijke ex-kater van 12 jaar oud.

Bij mijn vorige baasjes moest ik helaas weg omdat ik tijdens het spelen met de kinderen wel eens te fanatiek werd.
Vandaar dat mijn verzorgers van het dierentehuis mij liever niet in een gezin met kinderen plaatsen.
Ik ben wel gek op aandacht, het liefst de hele dag en vraag hier dan ook hard miauwend om.
Als ik eenmaal mijn plekje heb gevonden om lekker te liggen, dan wordt ik daar ook graag met rust gelaten.

Ik heb alleen één probleempje: de één vind het een klein probleempje de ander vind het een groot probleem dus dat mag je zelf bepalen.
Ik vergeet regelmatig mijn billen in de kattenbak te doen waardoor ik naast de bak plas, daarom zou het fijn zijn als ik ook over meerdere kattenbakken kan beschikken. Verder ben ik medisch helemaal gecontroleerd maar er kan geen oorzaak gevonden worden.
Hier in het asiel zit ik met andere katten, maar daar reageer ik wisselend op.
Een huisje zonder andere katten vind ik dan ook prima. Ik lig hier regelmatig lekker in het buitenverblijf, waardoor een huisje met een tuin toch wel op mijn verlanglijstje staat. En een baasje die het niet erg vind om af en toe mijn plasje op te ruimen.

Denk jij dat ik bij jou mijn gouden mandje kan krijgen? Mail dan naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over jouw thuissituatie. Mijn verzorgers kijken dan aan de hand van een vragenlijst of de situatie geschikt is voor mij. 

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl