Nieuw thuis gezocht: Smartie

Hallo dierenvrienden. Ik ben Smartie, een leuke 8-jarige gecastreerde kater. Mijn baasjes hebben afstand van mij gedaan omdat ik onzindelijk was. In het dierentehuis kwamen ze er achter dat de oorzaak lag bij een fikse blaasontsteking.

Vanwege mijn blaasproblemen zit ik op speciaal urinairy voer. Sinds ik hier woon ben ik niet meer onzindelijk en heb ik altijd braaf mijn behoeftes op de bak gedaan.

Ik heb wel een beetje een gebruiksaanwijzing. Ik weet wat ik wel en niet wil. Als ik ergens genoeg van heb wil ik nog wel eens een tik uitdelen. Als het mij ergens te druk wordt wil ik weg kunnen. Hierom willen mijn verzorgers mij niet bij kleine kinderen plaatsen.

Ik ben gewend om buiten te komen, dus een huis met een tuin zou ik heel fijn vinden. Dan kan ik lekker naar buiten als ik daar zin in heb.

Denkt u na het lezen van mijn verhaaltje dat u dat gouden huisje voor mij heeft? Mail dan naar  info@dierentehuisamstelveen.nl met een uitleg over de thuissituatie. Mijn verzorgers zullen dan contact opnemen als de situatie voor mij geschikt lijkt te zijn.

Dierentehuis Amstelveen, Kostverlorenweg 12
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl