Pokémon – Ik Kies Jou! éénmalig te zien in Cinema Amstelveen

Pokémon de film: Ik Kies Jou is éénmalig te zien bij Cinema Amstelveen.

Een nieuw verhaal over de eerste ontmoeting tussen Ash en Pikachu! Tijdens hun zoektocht naar de legendarische Pokémon Ho-Oh beleven ze samen allerlei avonturen. Het iconische duo ontmoet bekende gezichten en nieuwe personages, waaronder Trainers Verity en Sorrel, en zelfs een mysterieuze nieuwe Mythische Pokémon, Marshadow. Een uniek verhaal – vol uitdagingen en epische Pokémon gevechten – over het begin van een van de meest geliefde vriendschappen in de populaire cultuur. In het voorprogramma van de film worden bezoekers getrakteerd op speciale Pokémon-filmpjes die nog nooit eerder in de bioscoop te zien waren. Geniet op groot scherm van geanimeerde korte filmpjes met Pikachu, Rowlet, Litten en Popplio, speciaal geselecteerde afleveringen van Pokémon Generations, iconische ‘Wie is de Pokémon’ trivia en een speciale terugblik op eerdere Pokémon-films, gemonteerd op een opnieuw opgenomen versie van de bekende Pokémon-theme song.

Deze film is alleen te zien op maandag 6 november om 16.15 uur.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn ook 24 uur per dag online te bestellen via dezelfde site.