Politie zoekt getuigen poging overval supermarkt Coop in Amstelveen

Op de Van der Hooplaan in Amstelveen heeft woensdagavond 22 november rond 21.00 uur een poging overval plaats gevonden op supermarkt Coop. De overvallers hebben geen buit gemaakt.

De politie is op zoek naar getuigen die de verdachten van deze poging tot overval mogelijk in de wijk hebben gezien voor of na het incident. Van de drie verdachten is tot nu toe bekend dat een van de mannen, 18 tot 25 jaar oud is, donkere kleding droeg en een donkere pet op had. Over de tweede verdachte is bekend dat het mogelijk om een man zou gaan eveneens in de leeftijd van 18 tot 25 jaar oud en vermoedelijk droeg hij een rode muts. Van de derde verdachte is bekend dat het waarschijnlijk ook om een man gaat, maar dit is niet zeker.

Als iemand iets gezien of gehoord heeft, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Ook kun je informatie of beeldmateriaal delen met de politie via het tipformulier wat te vinden is via www.politie.nl