Première Mijn kleine zeemeermin in Amstelveens poppentheater

Mijn kleine zeemeermin, een fantasierijk avontuur van theatermaakster Eva van den Bosch en harpiste Mai Flesseman, gaat op zondag 19 november in première in het Amstelveens Poppentheater.

Deze grappige, spannende en ontroerende muziektheatervoorstelling gaat over de kleine dappere zeemeermin Lelie, die samen met haar ‘gewone’ moeder in een huisje aan het strand woont. Op een dag wil Lelie toch wel eens weten waar ze vandaan komt. Als ze besluit de sprong te wagen en in zee te duiken, beleeft ze spannende avonturen en ontmoet ze wonderlijke figuren. Een poppentheatervoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar over liefde, moed, de zoektocht naar je roots en het vormen van je eigen identiteit.

Het Amstelveens Poppentheater dient, naast haar reguliere programmering, al jaren als broedplaats voor beginnende en gevorderde poppentheatermakers. Door haar unieke combinatie van poppenspel en brede variatie in prachtige diverse zangstijlen is het APT erg gecharmeerd van Eva van den Bosch en heeft samen met haar een aanvraag bij het Fonds Podiumkunsten ingediend. Eind 2016 kende het Fonds Podiumkunsten haar als veelbelovende nieuwe maker de Nieuwe Makers Subsidie toe waardoor Eva naast ‘Mijn Kleine Zeemeermin’ nog twee producties in het APT kan maken, in première kan laten gaan en door het hele land kan spelen.

‘Mijn kleine zeemeermin’ gaat in het Amstelveens Poppentheater in première op zondag 19 november om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl