RTVA houdt vierdaags eindejaarsevenement in Annakerk

RTVA gaat het jaar 2017 muzikaal uitluiden in de vernieuwde Annakerk, tegenwoordig kortweg ANNA genoemd. Van 27 tot en met 30 december gaat de lokale omroep live uitzenden vanuit deze prachtige locatie met als opdracht om geld in te zamelen voor een Amstelveens goed doel. “Welk goed doel dit wordt houden we nog even geheim,” zegt Ernst Jan Wilhelmis,” adjunct-hoofdredacteur en eindredacteur van de lokale omroep. “Op het ogenblik is een enthousiaste projectgroep druk bezig een naam te verzinnen voor de actie en wordt ook nog druk nagedacht over de invulling. Maar het wordt in ieder geval een lokale muzikale finale van het jaar!”

Afgelopen vrijdag opende ANNA voor de eerste keer de deuren voor een Bierfest dat was georganiseerd in samenwerking met de Rabobank. De reacties van de aanwezigen waren meer dan enthousiast (zie video). Wilhelmis: “De afgelopen jaren hebben we met RTVA natuurlijk Serious Kerst georganiseerd. Met succes, maar in een glazen huis is er weinig contact met het publiek en binnen RTVA vinden we het ook beter om een plaatselijk goed doel te kiezen. We zijn immers een lokale omroep. ANNA is de perfecte locatie om met alle Amstelveners het jaar goed af te sluiten en ons gezamenlijk in te zetten voor een goed lokaal doel. De komende weken komen we met meer informatie maar blokkeer in ieder geval al 27 tot en met 30 december in de agenda!”