Seret Film Festival in Cinema Amstelveen

Cinema Amstelveen staat donderdag 2 tot en met dinsdag 7 november in het teken voor de derde editie van het Seret Film Festival Amsterdam. Dit betekent vijf dagen lang Israëlisch films, vertoond in de originele versie met Engelse ondertiteling.

De filmagenda is als volgt:

Donderdag 2 november 21.00 uur (Openingsavond incl. receptie)                                                                                                              The Woman’s Balcony Zaterdag 4 november 18.30 uur                                                                                                                                Through the Wall Zaterdag 4 november 20.40 uur                                                                                                                                Norman Zondag 5 november 18.30 uur                                                                                                                                                            An Israeli Love Story Zondag 5 november 20.25 uur                                                                                                                                  One Week and A Day Zondag 5 november (incl. Q&A na afloop)                                                                                                              Our FatherMaandag 6 november 20.00 uur                                                                                                                                              Aida’s Secrets Dinsdag 7 november 20.00 uur

Het aantal kaarten is beperkt dus reserveer op tijd. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data en meer informatie over de films. Entreebewijzen zijn 24 uur per dag online te bestellen via www.cinemaamstelveen.nl