Voormalige Annakerk omgebouwd tot proeflokaal en brouwerij

De voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg 22 gaat vanaf vrijdag 24 november definitief open. ANNA wordt het proeflokaal en de tweede brouwerij van de Naeckte Brouwers en vergaderlocatie van de Heem Locaties en Kunst- en Cultuurcentrum.

Vanaf volgende week vrijdag zal het proeflokaal elke woensdag tot en met zondag van 15.00 tot 22.00 uur geopend zijn. Heem Locaties start vanaf dat moment met de verhuur van de bijzondere consistorie en de prachtige orgelruimte. De ketels van de Naeckte Brouwers volgen begin volgend jaar.

Er zal van alles geprogrammeerd gaan worden: van concerten tot een TEDx lezing, van exposities tot een meditatieve gongsessie. RTVA zal in de laatste week van het jaar vier dagen gaan uitzenden vanuit ANNA (27 tot en met 30 december). Houd voor het actuele programma de facebookpagina van ANNA en de site van RTVA in de gaten.

Meer informatie op de website: www.anna-amstelveen.nl

Foto: Nickelas Kok