Voorstelling Hatsjoe in Poppentheater

Jukka woont alleen in een huisje op de Noordpool. Op een dag hoort zij iemand niezen: Jut. Samen hebben ze de grootste pret. Zo kijken ze in het witte wak of er al een wit visje is. Maar dat is gek: het is niet wit, het heeft…kleur! Zoiets hebben ze nog nooit gezien. Hatsjoe is een grappige, fantasierijke voorstelling met spel en dans, waarin Jut en Jukka ontdekken wat kleur is.

Ellen Smets maakt theatervoorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar en kiest daarvoor een fysieke humoristische speelstijl met weinig woorden. De voorstelling heeft dan ook het ‘language no problem’ predikaat. Ideaal als je internationaal bezoek hebt of als je graag iemand mee wilt nemen, die nog niet zo thuis is in de Nederlandse taal.

‘Hatsjoe’ is te zien op zondag 12 november om 14.30 uur.
Toegangsprijs: € 8,50.
Reserveren kan via 020-6450439, info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl

Amstelveens Poppentheater
Wolfert van Borsselenweg 85a
1181 PH Amstelveen