Winter Village Amstelveen keert terug met XL-editie in het Stadshart

Winter Village Amstelveen keert dit jaar terug in het Stadshart met een XL-editie. Ruim zes weken lang staat het stadshart in het teken van een winterse gezelligheid met een grote Ice Slider, een openluchtijsbaan van ruim 450m2, een kerstmarkt en diverse (sport)activiteiten op het ijs. Winter Village wordt op 29 november feestelijk geopend en duurt tot en met 7 januari.

Naast de openluchtijsbaan van ruim 450 m2, wordt er dit jaar een grote Ice Slider toegevoegd aan Winter Village. De Ice Slider maakt de XL editie daarmee compleet en staat garant voor winters plezier voor jong en oud. Kinderen vanaf vijf jaar kunnen door middel van opblaasband van grote hoogte naar beneden roetsjen. Sony staat in de eerste week van Winter Village met een Sony Playlink Truck op het plein. Dit is een truck waar gameliefhebbers gezamenlijk ‘playlink’ kunnen spelen; een toepassing voor het gebruik van smartphones met de Playstation4. Met Playlink wordt de smartphone gebruikt als spelcontroller en is er meer interactie mogelijk bij spellen die je met een groep speelt.

In samenwerking met Relatieplanet wordt er (onder voorbehoud) op woensdag 20 december een speciale date-avond op het ijs georganiseerd; een combinatie van schaatsen, smaakvol dineren en speeddaten, romantischer kan het haast niet. Tijdens Winter Village worden er in Stadshart Amstelveen uiteenlopende activiteiten voor jong en oud georganiseerd zoals schaatslessen, kunstschaatsshows, discoschaatsen, curling competities, ontbijtsessies, kidsentertainment, de Van Dobben vrijmibo en speciale feestavonden. De ijsbaan en Ice Slider zijn op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 15.00 tot 21.00 uur en op woensdag, vrijdag en in het weekend van 12. 00 tot 21.00 uur.

Voor (andere) vragen of meer informatie kijk dan op: www.wintervillageamstelveen.nl