Zomer en gezelligheid met musical- comedy VAMOS! en Hollandse avond in Schouwburg Amstelveen

Als tegenhanger voor de korter wordende dagen, kalende bomen, regen en wind, programmeert Schouwburg Amstelveen zomer en gezelligheid. Op dinsdag 7 en woensdag 8 november is de zomerse feel good musicalcomedy VAMOS! te zien. Zaterdag 18 november wordt de Kleine Zaal omgetoverd tot een heus feestpaleis waar vijf zangers, waaronder Dries Roelvink en Mike Peterson, het publiek een gezellige Hollandse avond bezorgen.

VAMOS!  

Alles achter je laten en vertrekken: wie heeft er niet ooit stiekem van gedroomd? VAMOS! is een musicalcomedy geïnspireerd op succesvolle tv-series als Het roer om en Ik vertrek. Drie vrouwen (Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen, Cystine Carreon) maken die droom waar en grijpen de kans op een nieuwe toekomst met beide handen aan. Zonder elkaar te kennen vertrekken de drie vrouwen naar de Spaanse zon. Hun koffers vol emotionele bagage pakken ze uit in een oude afgebladderde B&B, een spontane aankoop die er toch wel heel anders uitzag op de internetadvertentie… ‘Zomerse feel good’ en ‘IJzersterke stemmen van Carreon & Dijkhuizen’, schrijft de Telegraaf over deze voorstelling.

Hollandse avond 

De Kleine Zaal van de schouwburg wordt omgetoverd tot een heus feestpaleis waar maar liefst vijf zangers acte de présence geven. Accordeonist en zanger Hans Kap verzorgt de opening. Verder komen niemand minder dan Jordy Heer, Dries Roelvink en Mike Peterson voorbij. Han Holland, dé gangmaker op elk feestje, presenteert de avond. Dries gaf in 2015 nog zijn jubileumconcert 30 jaar Dries in de schouwburg en Mike bracht in 2016 zijn eigen single Altijd bij jou zijn (ft. Yes-R) uit. Deze entertainers pur sang brengen de beste Nederlandstalige hits en eigen werk. Dat wordt lekker dansen en meezingen dus.

Voor meer informatie over deze voorstellingen en de kaartverkoop zie: https://schouwburgamstelveen.nl