Amateurkunst expositie 2018 zoekt kunstenaars

Veel enthousiaste amateurkunstenaars hebben zich al aangemeld voor de Amateurkunst expositie, maar er is nog plek! Is schilderen, beeldhouwen of sieraden maken een hobby van u? En heeft u belangstelling om uw werk te laten zien tijdens deze expositie? U kunt zich nog tot en met 5 januari 2018 aanmelden.

Van vrijdag 9 februari t/m zaterdag 10 maart vindt de Amateurkunst expositie 2018 plaats in Platform C | Kunstuitleen Amstelveen aan het Stadsplein 97-99. Gedurende deze vier weken wordt het werk van Amstelveense amateurkunstenaars geëxposeerd, waarbij bezoekers, vrienden en familie langskomen om een stem uit te brengen op hun favoriete werk. De deelnemer met de meeste stemmen wint een prijs. Daarnaast worden er ook juryprijzen uitgedeeld.

Voorwaarde is dat u woont, werkt en/of les heeft in Amstelveen. Kunstuitleen Amstelveen informeert u graag verder. Kom langs, bel 020-6452333 of mail naar exposities@kunstuitleenamstelveen.nl. Of volg de website www.kunstuitleenamstelveen.nl of social media.