Amstelveense 11 Parkentocht zorgt voor hechte wandelgroepjes

Op 5 december is de 11-Parkentocht feestelijk afgesloten bij HV Myra. Met mooi weer, maar ook door weer en wind liepen gemiddeld veertig deelnemers per keer mee. Onder begeleiding van Mieke Regelink is heel Amstelveen doorkruist. De Beweegbus was steeds aanwezig als verzamelpunt en om na afloop de wandelaars van koffie/thee te voorzien.

De reacties op de activiteit waren in ieder geval verrassend. Amstelveners ontdekten plekken waar ze nog nooit waren geweest en vooral het lopen in groepsverband werd als erg leuk ervaren.  “Je krijgt er energie van! Ik ben benieuwd naar het vervolg,” aldus een deelnemer.

Velen hebben de meeste tochten meegelopen, en na elf keer zijn er hechte groepjes ontstaan die blijven wandelen.

In maart start de nieuwe Beweegbusactiviteit ‘Buitengymmen’. Meer info volgt in het nieuwe jaar.