Amstelveense band Tomorrow Starts 28 december bij Luid Uit!

Tijdens Eindejaarscafé ‘Luid Uit’ speelt donderdag 28 december de Amstelveense band Tomorrow Starts van een aantal nummers bij ‘Naborrelen met Wilhelmis en Terleth’ tussen 22.00 en 24.00 uur. Tomorrow Starts componeert de eigen songs, zangeres Judith maakt meestal de teksten. Zijzelf en hun fans omschrijven hun muziek als sfeervolle, easy listening, luistermuziek. Lekker voor de late uurtjes met het passende decor van de Annakerk.

De band bestaat uit:
Bas van de Krogt, bas en keyboards
Judith Honig, zang
Eric Dietz, gitaar en zang
André van der Wolf, gitaar

De band bestaat in deze bezetting nu een klein jaar. “Eric is ons begin 2017 komen versterken. Wij componeren onze eigen songs. We vergelijken het componeren van onze songs weleens met het maken van een schilderij, we proberen ze mooi in te kleuren en schuwen niet om af en toe ook donkere kleuren te gebruiken. We hebben inmiddels veel tijd in onze oefenruimte gespendeerd met het creëren en opnemen van ons materiaal. Mensen omschrijven onze muziek als sfeervolle luistermuziek,” aldus gitarist André.