Back 2 Metropool: Christmas Edition in P60

Na de succesvolle editie op 28 oktober kon een vervolg niet lang uitblijven. Het echte, originele Metropool-gevoel wat je eind jaren ’80 enkel en alleen in die legendarische discotheek kon ervaren was weer volop vertegenwoordigd. Het vervolg beleef je vrijdag 22 december – geheel in kerst stijl.

Afgelopen oktober genoten alle aanwezigen weer 5 uur new jack era, vol met pure swingbeat, heerlijke R&B, old school hip hop, bubbling, house classics en heerlijke ballads. Als kers op de taart maakten de dans optredens van Exraordinary en de Funky Mama’s de avond compleet!

Een snel vervolg op dit unieke event kon dus niet lang op zich laten wachten en daarom is Metropool op vrijdag 22 december alweer terug. Zoals je gewend bent staat P60 garant voor supergezellige sfeer, uitstekend geluid en goede parkeergelegenheid (parkeergarage naast de deur). Maar ook de DJ line up is sterker dan ooit tevoren: DJ’s Flash, Orlando, Mr. Mike en Cliffhanger zullen zorgen voor de lekkerste en meest herkenbare new jack tracks uit de tijd van de Metropool!

In de voorverkoop kost een kaartje €15,00. Op de dag van het evenement €20,00.

De zaal gaat open om 23.00 uur, dit is ook de starttijd van het evenement.