Derde editie kerstevenement ‘Kerst aan de Amstel’

Dit jaar wordt op zaterdag 16 en zondag 17 december voor de derde maal ‘Kerst aan de Amstel’ georganiseerd; een gezellig kerstevenement in en om de Urbanuskerk in Nes aan de Amstel.

Op zaterdag 16 december zijn er van 15.00 tot 19.00 uur diverse activiteiten voor het hele gezin. Maak een foto verkleed in/bij de arrenslee. Doe mee aan de kinderspeurtocht met om 18:00 uur ‘Nesmob’. Kerst-knutselen, een kerstloterij en bij het kerstvuur zelf worstenbroodjes bakken. Dit alles natuurlijk in sfeer door een kerstkoor en winterse koek en zopie. Daarnaast is er een unieke expositie van bijzondere kazuivels uit de eigen collectie van de Urbanuskerk. De entree is gratis.

Op zondag 17 december vindt om 14:15 uur een kerstconcert plaats door het grote harmonieorkest Sint Aemiliaan uit Kerkrade. Vanwege het succes van de eerdere optredens in Nes aan de Amstel, bezoekt dit orkest graag opnieuw de Urbanuskerk in Nes. Entree: 10 euro per persoon (kinderen gratis). Deze dag is ook nog de expositie van bijzondere kazuifels te bewonderen. Warme dranken zijn verkrijgbaar.

In verband met parkeerschaarste is het aan te bevelen op de fiets te komen. Meer informatie over Kerst aan de Amstel kunt u vinden op www.vriendenurbanuskerknes.nl of Facebook: Vrienden Urbanuskerk Nes.

Kerst aan de Amstel is georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Urbanuskerk te Nes aan de Amstel, in samenwerking met lokale ondernemers en vrijwilligers. De opbrengsten van deze Kerst aan de Amstel komen ten goede aan het onderhoud van de glas-in-loodramen van het Priesterkoor.